Kattoremontti taidolla

Teemme kattoremontteja yksityishenkilöille sekä taloyhtiöille.

Olemme törmänneet asiakaskäynneillämme monesti sellaiseen asiaan että kilpailija on tarjonnut kattoremontteja poskettomilla hinnoilla. Meidän hintamme suhteessa laatuun ovat sellaiset että monessa tapauksessa naapuri tai tuttavakin on kiinnostunut remontoimaan kotinsa avullamme.

Tingi avullamme hinnasta, älä laadusta. Asiakkaamme ovat säästäneet tuhansia Euroja kun ovat ottaneet kattoremontin meiltä!

Meillä ei ole suuria toimitiloja tai ulkopuolisia omistajia joiden tarvitsisi saada oma osansa yrityksen tuotosta.

Kevyen organisaatiomme ja ammattitaitoisen työvoimamme johdosta pystymme pitämään remonttiemme hinnat suuria kattofirmoja edullisempana kuitenkaan laadusta ja takuista tinkimättä.

Kaikilla kattoasentajillamme on pitkä kokemus kattoremonteista.

Käytämme remonteissamme teräskatteiden osalta ainoastaan laadukkaita tuotteita. Pinnoitteena pelleissämme on SSAB-konsernin Matta Pural bt pinnoite, jolle valmistaja lupaa 25 vuoden pinnoitetakuun.

Tiilikatteissa luotamme kotimaisiin Ormaxin tuotteisiin. Käyttämällämme protector+ pinnoitteelle ja kivelle valmistaja myöntää 30 vuoden takuun.


Ota rohkeasti yhteyttä jos kattosi kunto mietityttää, tulemme arvioimaan remontintarpeen ilmaiseksi!


Lisäeristys katolle


ONKO KODISSASI KYLMÄ? VEDON TUNNETTA? KARKAAKO LÄMPÖ? JÄÄPUIKKOJA RÄYSTÄILLÄ?

Merkittävä osa kodin lämmöstä karkaa yläpohjan kautta harakoille jos lämmöneristys ei ole kunnossa.

Kattoremontin yhteydessä kannattaakin harkita vakavasti lisäeristysratkaisuamme.

Esim. Rintamamiestalon vinoille sisäkatto-osuuksille saadaan helposti 10-15 cm lisäeristettä ilman että rakenne kasvaa kauhean paksuksi. Aluskatteena tälläisessä remontissa käytämme hengittävää Hunton Sarket- aluskatelevyä.

Lisäeristyspakettiin kuuluvat aina:

-Eriste- ja tuuletuspuutteiden ja rakennevaurioiden kartoitus.

-Teemme eristeremonttiemme yhteydessä suunnitelman lisälämmöneristämisestä, tarvittavista rakennemuutoksista ja tuuletuksen parantamisesta.

-Korjaamme tarvittaessa rakenteelliset ongelmat.

-Asennamme lisälämmöneristeet ja huolehdimme rakenteiden riittävästä tuuletuksesta.

-Eristeinä käytämme ainoastaan laadukkaita ja hengittäviä tuotteita. Eristeet asennetaan tarpeen mukaan joko levytuotteina tai puhallettuna.